Krijgen anderen mijn naam en nummer te zien?

Anderen krijgen je naam en nummer zeker niet te zien, de berichten worden naar iedereen apart verstuurd via een centrale verzendlijst. Alleen Koen Hoefgeest® Optie Advies is bekend met jouw naam en nummer. Hierop is ons Privacybeleid van toepassing.

Wat mag ik verwachten van het WhatsApp abonnement?

Het abonnement is een alternatief voor de Premium SMS Alert Service POEN AAN naar het nummer 3010. Alle berichten die via de SMS service worden verstuurd ontvangt u ook via WhatsApp. Daarnaast worden notificatieberichten verzonden wanneer de 0900-informatielijn is ingesproken en ontvangt u de wekelijkse update van de  inlogcode van Lijn 3 voor Live Charts … Meer lezen

Wat is de opzegtermijn van het WhatsApp abonnement?

Er geldt geen opzegtermijn. Het abonnement verloopt automatisch na drie maanden en kan dan desgewenst vrijwillig via het account-dashboard voor nog eens die periode handmatig of automatisch worden verlengd.

Hoe lang zit ik vast aan het WhatsApp abonnement?

Er kan worden gekozen voor een kwartaal-abonnement eenmalig te voldoen of een kwartaal-abonnement dat drie maanden loopt en gedurende die periode iedere maand (automatisch of handmatig) dient te worden verlengd. Na deze periode kan het abonnement vrijwillig voor nog eens drie maanden worden afgesloten of het verloopt automatisch. Er geldt geen opzegtermijn.